Fortsätt till huvudinnehåll

Utvalda

Odla brysselkål i pallkrage

De tog sin lilla tid på sig att börja utvecklas: de små huvudena på stammen. Det var inte förrän under hösten som jag kunde skönja dem. Nu är de så små och så få att jag knappt näns plocka dem! Jag har odlat dem i pallkrage och i kåltält hela sommaren. Det går hur bra som helst att vattna genom kåltältet, som egentligen är gardinen Lill från Ikea . De förlorar tydligen snabbt sina vitaminer när de skördas. Så tänk på det nästa gång du köper en påse av dessa smaragder i butiken! Det ska jag göra.  Mina brysselkålsfrön är köpta hos Impecta . Borde be min arbetsgivare att direkt föra över lite pengar till dem varje månad: så slipper de mellanlanda på mitt konto...  

Lucia

Lucia

Hoppas ni haft en fin lucia idag. Jag fick den här fina teckningen idag. Jag gissar att den vanliga skinnpennan var upptagen. Och att vitt linne var trist.

Jag visade min dotter en fin orange top som hon ärvt. Svaret löd: "mamma, den färgen passar inte min stil". Mamman blev mållös. Men höll egentligen med.

Kommentarer

 1. Eller så kanske lucian hade varit på lång semester i solen.
  Eller så var hon bara mörk. :)

  SvaraRadera
 2. Hahaha... Tycker att det är härligt så länge de kan tänka lite fritt kring färgval. Lite tråkigt att se hur fort de rättar in sig i ledet.

  SvaraRadera
 3. vad kul att vi är outfit-synkade idag! jag hittade till din shop och slog till på en måndagsmedalj. cos I´m worth it :)

  SvaraRadera

Skicka en kommentar

Lämna gärna en kommentar, det blir jag glad för! ♥

Populära inlägg