Fortsätt till huvudinnehåll

Utvalda

Odla brysselkål i pallkrage

De tog sin lilla tid på sig att börja utvecklas: de små huvudena på stammen. Det var inte förrän under hösten som jag kunde skönja dem. Nu är de så små och så få att jag knappt näns plocka dem! Jag har odlat dem i pallkrage och i kåltält hela sommaren. Det går hur bra som helst att vattna genom kåltältet, som egentligen är gardinen Lill från Ikea . De förlorar tydligen snabbt sina vitaminer när de skördas. Så tänk på det nästa gång du köper en påse av dessa smaragder i butiken! Det ska jag göra.  Mina brysselkålsfrön är köpta hos Impecta . Borde be min arbetsgivare att direkt föra över lite pengar till dem varje månad: så slipper de mellanlanda på mitt konto...  

App-tips: OurGroceriesVi använder en app som underlättar vardagen otroligt: Our Groceries. En digital inköpslista som synkas mellan telefonerna. Man bara trycker på sin "item" när man lagt den i kundvagnen, så försvinner den från listan. Enda nackdelen är att man nog ser grymt stressad ut; med mobilen i högsta hugg i alla gångarna på Ica.

Ni kanske kan se vad det var jag skulle laga? Just det, Rocky road...OCh ni ser också att T9 som vanligt inte är 100% med på vad det handlar om, "skakade pistagenötter".

Kommentarer

  1. Hm, jag är inte säker på att jag fattar grejen - smart när man är två som är och handlar ihop, eller? Får nog testa!

    SvaraRadera
  2. Precis. Kände att jag inte helt 100 fick till förklaringen.
    Man kan till och med följa sin man var i affären han är, när man ser vad som är kvar på listan!

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Lämna gärna en kommentar, det blir jag glad för! ♥

Populära inlägg