Orange lunch

Orange-lunch

Hörde på radion att de sett folk sitta ute i solen och äta lunch på gågatan idag. Det kan nog stämma. Jag såg en kille som gick i t-shirt. Ute. Och som om han inte frös. Om man tar på sig skygglapparna och för en sekund eller en lunchtimme, glömmer att det år på år numera vid nästan varje månadsslut är "den hittills varmaste månaden sen mätningarna började".

En trevlig lunchdate med mannen i mitt liv, kort och gott "min man". :) På Noir bakom Lilla torg för er som är bevandrade i Malmö. Supermysigt och god surdegsmacka. Kaffet är också lite extra godare än vanlig köpelatte. Ojoj, vilken kaffesnobb jag lät som nu.

Notera att jag matchar strumpbyxorna med min shoppingpåse. Den innehåller något så spännande som ett par termobyxor i rätt storlek till vår son. 128 slutade under skorna på den lille plutten.♥ Och idag kör jag lager på lager eller volang på volang i gråa toner.

Kommentarer

  1. Tack för tipset, har funderat på att göra det just för att få ett ansikte på personen. Har dock inte hört ngt ifrn han/hon sedan dess så vem vet, kanske blev det ett wakeup call!! Kram

    SvaraRadera
  2. Hmm, har nog aldrig varit på Noir. Ska absolut prova det nästa gång jag är i Malmö. Kaftesnobb, jo tack, då är vi två. :) Jag brukar gå till Lilla kafferosteriet, men det var ett bra tag sedan jag var där nu, faktiskt i Malmö över huvud taget. Det för bli ändring på det. Tack för tipset! /Nellie

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Lämna gärna en kommentar, det blir jag glad för! ♥

Populära inlägg