Fortsätt till huvudinnehåll

Utvalda

Odla brysselkål i pallkrage

De tog sin lilla tid på sig att börja utvecklas: de små huvudena på stammen. Det var inte förrän under hösten som jag kunde skönja dem. Nu är de så små och så få att jag knappt näns plocka dem! Jag har odlat dem i pallkrage och i kåltält hela sommaren. Det går hur bra som helst att vattna genom kåltältet, som egentligen är gardinen Lill från Ikea . De förlorar tydligen snabbt sina vitaminer när de skördas. Så tänk på det nästa gång du köper en påse av dessa smaragder i butiken! Det ska jag göra.  Mina brysselkålsfrön är köpta hos Impecta . Borde be min arbetsgivare att direkt föra över lite pengar till dem varje månad: så slipper de mellanlanda på mitt konto...  

Liten jubilar

Majken 2 år

Vår sjätte familjemedlem fyller två idag. Tror vi. Vi glömde nämligen veterinärsintyget hos dem vi köpte henne hos och det ha inte dykt upp i posten än.(...). Lilla Majken fick finkattmat och schwartzwaldtårta. Ni ser hur uppskattat det var av katterna på bilden med skålarna. De gillar prinsesstårta bättre.

Vi brukar inte slå på så här stort när djuren fyller år, inte ens i somras när farbror Filip nollade, men det är trevligt att fira.

Kommentarer

Populära inlägg