Fortsätt till huvudinnehåll

Utvalda

Odla brysselkål i pallkrage

De tog sin lilla tid på sig att börja utvecklas: de små huvudena på stammen. Det var inte förrän under hösten som jag kunde skönja dem. Nu är de så små och så få att jag knappt näns plocka dem! Jag har odlat dem i pallkrage och i kåltält hela sommaren. Det går hur bra som helst att vattna genom kåltältet, som egentligen är gardinen Lill från Ikea . De förlorar tydligen snabbt sina vitaminer när de skördas. Så tänk på det nästa gång du köper en påse av dessa smaragder i butiken! Det ska jag göra.  Mina brysselkålsfrön är köpta hos Impecta . Borde be min arbetsgivare att direkt föra över lite pengar till dem varje månad: så slipper de mellanlanda på mitt konto...  

Redad ordning

Organisera-lador

Redad oordning, kan man säga så? Ordning och reda som blir till redad ordning.

Jag har försökt få ordning på oredan på pysselbordet genom att köpa "projektlådor" på Granit. Åtta stycken som jag fäst klämmor på med vad de innehåller. Det blev faktiskt rätt bra. Det går snabbt att plocka undan och man kan stapla dem i varandra. Och så ser det snyggt ut!

Nedan lite bilder som jag washi:at på väggen. Har lääänge tänkt framkalla lite egna bilder - inte bara tavlor - på barnen. Och jag har lovat dem att inte lägga ut bilder på dem på vare sig Facebook eller bloggen, så det blir inte med detaljerat än så här. :)

 Washi

Kommentarer

  1. Jag har en tävling där du kan vinna ett presentkort hos Lovefilm. Gratis filmer och spel både hem i brevlådan och via datorn!

    http://www.saramn.com/2011/10/05/tavling-lovefilm/

    SvaraRadera
  2. Så ska det vara - ordning och reda - som är lätt att upprätthålla. Stora korgar att slänga ner saker i. Fint. :-)

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Lämna gärna en kommentar, det blir jag glad för! ♥

Populära inlägg