Fortsätt till huvudinnehåll

Utvalda

Odla brysselkål i pallkrage

De tog sin lilla tid på sig att börja utvecklas: de små huvudena på stammen. Det var inte förrän under hösten som jag kunde skönja dem. Nu är de så små och så få att jag knappt näns plocka dem! Jag har odlat dem i pallkrage och i kåltält hela sommaren. Det går hur bra som helst att vattna genom kåltältet, som egentligen är gardinen Lill från Ikea . De förlorar tydligen snabbt sina vitaminer när de skördas. Så tänk på det nästa gång du köper en påse av dessa smaragder i butiken! Det ska jag göra.  Mina brysselkålsfrön är köpta hos Impecta . Borde be min arbetsgivare att direkt föra över lite pengar till dem varje månad: så slipper de mellanlanda på mitt konto...  

Dagens armband

agens-armband-27okt
Ännu en prototyp. Prototyp låter så hårt och mekaniskt. Men den här är motsatsen. Ett virkat vinterarmband med en knapp i lite engelsk still skulle jag kalla den och några metallpärlor. Återvunnen från knapplådan. Vem använder egentligen extraknapparna man får med plaggen? Det här armbandet får lite bakläxa: jag måste hitta ett annat garn som inte tovar sig så mycket.

Och så lite eftermiddagslyx: en latte och en bulle. Väldigt olikt mig att fika socker, men ibland fins bara suget där och då måste man mota bort det.

Kommentarer

  1. Å, jag önskar att jag kunde säga att det är olikt mig att fika socker. Lucky you!

    Jag älskar armbandet jag köpte från din shop förresten. Absolutely fabulous!

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Lämna gärna en kommentar, det blir jag glad för! ♥

Populära inlägg