Fortsätt till huvudinnehåll

Utvalda

Odla brysselkål i pallkrage

De tog sin lilla tid på sig att börja utvecklas: de små huvudena på stammen. Det var inte förrän under hösten som jag kunde skönja dem. Nu är de så små och så få att jag knappt näns plocka dem! Jag har odlat dem i pallkrage och i kåltält hela sommaren. Det går hur bra som helst att vattna genom kåltältet, som egentligen är gardinen Lill från Ikea . De förlorar tydligen snabbt sina vitaminer när de skördas. Så tänk på det nästa gång du köper en påse av dessa smaragder i butiken! Det ska jag göra.  Mina brysselkålsfrön är köpta hos Impecta . Borde be min arbetsgivare att direkt föra över lite pengar till dem varje månad: så slipper de mellanlanda på mitt konto...  

Bae Bien-U och tallarna

bbuart

Var det någon som såg programmet om den koreanske fotografen Bae Bien-U i helgen? Fantastiska bilder på tallar, fotograferade både i Kina och i Spanien och säkert fler ställen. Hans verk finns representerade på många konstinstitutioner världen över.

Träd är speciella att fotografera, så jag förstår hans passion! De har sin egen karaktär, med eller utan blad, med barr och helst som solitärer.

Bilden har jag lånat från hans hemsida.

Kommentarer

 1. Mmmm så mörkt va det idag! Skulle kunnat va tagen i dessa trakterna ju... Snyggt!
  Soluppgång idag? Nä den gick väl aldrig upp? :)
  Ha det bäst! Åse

  SvaraRadera
 2. This is an interesting topic
  http://www.jareditmisr.com/

  SvaraRadera
 3. Fantastic..it look great!
  This is an interesting topic

  SvaraRadera

Skicka en kommentar

Lämna gärna en kommentar, det blir jag glad för! ♥

Populära inlägg