Fortsätt till huvudinnehåll

Utvalda

Odla brysselkål i pallkrage

De tog sin lilla tid på sig att börja utvecklas: de små huvudena på stammen. Det var inte förrän under hösten som jag kunde skönja dem. Nu är de så små och så få att jag knappt näns plocka dem! Jag har odlat dem i pallkrage och i kåltält hela sommaren. Det går hur bra som helst att vattna genom kåltältet, som egentligen är gardinen Lill från Ikea . De förlorar tydligen snabbt sina vitaminer när de skördas. Så tänk på det nästa gång du köper en påse av dessa smaragder i butiken! Det ska jag göra.  Mina brysselkålsfrön är köpta hos Impecta . Borde be min arbetsgivare att direkt föra över lite pengar till dem varje månad: så slipper de mellanlanda på mitt konto...  

Menja, Geerlig och Jonaflor

Armband-på-ingång

Känner du Menja, Geerling och Jonaflor? Det är några ur ett gäng höstiga armband är på ingång i shoppen. Pärlor, stenar, lite silver och rosetter. Snart finns de hos Caro-lines.

Trevlig helg! Sa jag det i förra inlägget?


PS. Jag älskar prelanseringar, eftersom man inte får lov att göra det i  min andra bransch, på "det vanliga jobbet": läkemedelsbranschen. Och på tal om "vanliga jobbet" och att en hobby börjar växa sig större, så finns det numera ett begrepp för det: att man har ett slash-jobb tex frisör/fotograf, assistent/klädpartyförsäljare och projektledare/konstnär. Jag räknar mig till den sista kategorin!

Kommentarer

Populära inlägg