Fortsätt till huvudinnehåll

Utvalda

Odla brysselkål i pallkrage

De tog sin lilla tid på sig att börja utvecklas: de små huvudena på stammen. Det var inte förrän under hösten som jag kunde skönja dem. Nu är de så små och så få att jag knappt näns plocka dem! Jag har odlat dem i pallkrage och i kåltält hela sommaren. Det går hur bra som helst att vattna genom kåltältet, som egentligen är gardinen Lill från Ikea . De förlorar tydligen snabbt sina vitaminer när de skördas. Så tänk på det nästa gång du köper en påse av dessa smaragder i butiken! Det ska jag göra.  Mina brysselkålsfrön är köpta hos Impecta . Borde be min arbetsgivare att direkt föra över lite pengar till dem varje månad: så slipper de mellanlanda på mitt konto...  

Höstrecept på bilder

Hostblommor-1

Kommer ni ihåg SuperMario Bros? Min syster och jag fick ett i julklapp och spelade så att mamma fick ringa akuten och för min syster fick hjärtklappning "Har de spelat dataspel?" var svaret? Vi var visst inte de första. Kommer ni ihåg känslan när man klarade en ny nivå eller upptäckte en ny funktion? Så är det nuförtiden med Photoshop för min del. Satt och testade Sannas Photoshop-recept för höstbilder och upptäckte av ett ivrigt kotkommando hur man kopierar lager i lagerpanelen med just kortkommandon. Wow-känsla.

Blommorna är gula, fina och väldigt höga i år tycker jag. Och ingen aning om vad det heter.

Två versioner, vilken bild tycker du är intressantast att titta på?

Höstblommor

Kommentarer

  1. Jag gillar den övre bilden bäst. Jag är verkligen också helt tokig i photoshop, Sannas recept är verkligen roliga att testa!

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Lämna gärna en kommentar, det blir jag glad för! ♥

Populära inlägg