Fortsätt till huvudinnehåll

Utvalda

Odla brysselkål i pallkrage

De tog sin lilla tid på sig att börja utvecklas: de små huvudena på stammen. Det var inte förrän under hösten som jag kunde skönja dem. Nu är de så små och så få att jag knappt näns plocka dem! Jag har odlat dem i pallkrage och i kåltält hela sommaren. Det går hur bra som helst att vattna genom kåltältet, som egentligen är gardinen Lill från Ikea . De förlorar tydligen snabbt sina vitaminer när de skördas. Så tänk på det nästa gång du köper en påse av dessa smaragder i butiken! Det ska jag göra.  Mina brysselkålsfrön är köpta hos Impecta . Borde be min arbetsgivare att direkt föra över lite pengar till dem varje månad: så slipper de mellanlanda på mitt konto...  

Armband och väskor och lite tavlor

News-aug-2011

Under den regniga sommaren som enligt min mening tog slut igår; siste augusti, har vi pysslat mycket. För det mesta kan man inte se pysselbordsskivan för tyger, pennor, pysselböcker, papper och annat trevligt kreativt. Mina resultat finns i webbshoppen nu och med inspiration från barnen, som bröllopstavlan "Hedersord, korsord och svärord". Min son säger de tre orden om han "verkligen lovar". :)

Jag har också gjort några armband och två väskor med lite bling, lite band och lite olika sorters fina tyger. Klicka här för att se nyheterna!

Kommentarer

Skicka en kommentar

Lämna gärna en kommentar, det blir jag glad för! ♥

Populära inlägg