Fortsätt till huvudinnehåll

Utvalda

Odla brysselkål i pallkrage

De tog sin lilla tid på sig att börja utvecklas: de små huvudena på stammen. Det var inte förrän under hösten som jag kunde skönja dem. Nu är de så små och så få att jag knappt näns plocka dem! Jag har odlat dem i pallkrage och i kåltält hela sommaren. Det går hur bra som helst att vattna genom kåltältet, som egentligen är gardinen Lill från Ikea . De förlorar tydligen snabbt sina vitaminer när de skördas. Så tänk på det nästa gång du köper en påse av dessa smaragder i butiken! Det ska jag göra.  Mina brysselkålsfrön är köpta hos Impecta . Borde be min arbetsgivare att direkt föra över lite pengar till dem varje månad: så slipper de mellanlanda på mitt konto...  

De regniga dagarna

DinTur

Det har varit en och annan regning dag den här sommaren. Film och TV-spel och surfning. Och katterna har sysselsatt sig med mer klassiska tidsfördriv. :)

Kommentarer

 1. Vem hade bäst pokerface?
  Kram!

  SvaraRadera
 2. Hej
  Såg att du hittat till "Dummies...". Tänk att jag inte har mäktat med att hålla den bloggen igång, knappt jag hinner med min vanliga Ingela på Fröst. Fast det är ändå den som jag blir mest inspirerad av att skriva.

  Fick lite vad-gör-min-katt-hos-dig känsla. Din gråa ser ut som min Morris. Nu hitta jag ingen bra bild o lägga upp men jag ska se om jag inte kan ta en bild på henne.
  Ha det så bra
  /ingela

  SvaraRadera

Skicka en kommentar

Lämna gärna en kommentar, det blir jag glad för! ♥

Populära inlägg