Fortsätt till huvudinnehåll

Utvalda

Odla brysselkål i pallkrage

De tog sin lilla tid på sig att börja utvecklas: de små huvudena på stammen. Det var inte förrän under hösten som jag kunde skönja dem. Nu är de så små och så få att jag knappt näns plocka dem! Jag har odlat dem i pallkrage och i kåltält hela sommaren. Det går hur bra som helst att vattna genom kåltältet, som egentligen är gardinen Lill från Ikea . De förlorar tydligen snabbt sina vitaminer när de skördas. Så tänk på det nästa gång du köper en påse av dessa smaragder i butiken! Det ska jag göra.  Mina brysselkålsfrön är köpta hos Impecta . Borde be min arbetsgivare att direkt föra över lite pengar till dem varje månad: så slipper de mellanlanda på mitt konto...  

Sommarmoln

Sommarslapperi

Idag var det en sådan skön dag. 23 grader och molnigt, inget strandtvång. Även om jag gillar stranden, så är det skönt att gå och skrota i trädgården, fika lite, läsa lite tidningar, prata lite och barnen leker utan att "tetas".

Igår hängde jag upp en utställning med sju bilder på Märtas Café i höllviken. Du hittar alla bilderna här. De är lite speciella för mig, då alla har anknytning till där jag vuxit upp och så har jag gjort dem i en upplaga om tio exemplar per storlek per bild, inte så många alltså.

Martas-tre-bilder

Kommentarer

Populära inlägg