Fortsätt till huvudinnehåll

Utvalda

Odla brysselkål i pallkrage

De tog sin lilla tid på sig att börja utvecklas: de små huvudena på stammen. Det var inte förrän under hösten som jag kunde skönja dem. Nu är de så små och så få att jag knappt näns plocka dem! Jag har odlat dem i pallkrage och i kåltält hela sommaren. Det går hur bra som helst att vattna genom kåltältet, som egentligen är gardinen Lill från Ikea . De förlorar tydligen snabbt sina vitaminer när de skördas. Så tänk på det nästa gång du köper en påse av dessa smaragder i butiken! Det ska jag göra.  Mina brysselkålsfrön är köpta hos Impecta . Borde be min arbetsgivare att direkt föra över lite pengar till dem varje månad: så slipper de mellanlanda på mitt konto...  

Underbar semester

Höllviken

Fem dagars ledigt som verkligen känts som högsommar, semester, långledigt, umgås med familj och vänner, äta gott och allt det där som man gillar. Det är nästan för bra för att vara sant att pricka in ett sånt fantastiskt högtryck i dagarna fem. Tack.

Ok. bilden är för bra för att vara sann. Vår kära Kämpingebukt i paradisfärger. Jag tog årets första dopp i lördags. Jag älskar smaken på vattnet. Home sweet home och happy nationaldag på dej!

Kommentarer

Skicka en kommentar

Lämna gärna en kommentar, det blir jag glad för! ♥

Populära inlägg