Fortsätt till huvudinnehåll

Utvalda

Odla brysselkål i pallkrage

De tog sin lilla tid på sig att börja utvecklas: de små huvudena på stammen. Det var inte förrän under hösten som jag kunde skönja dem. Nu är de så små och så få att jag knappt näns plocka dem! Jag har odlat dem i pallkrage och i kåltält hela sommaren. Det går hur bra som helst att vattna genom kåltältet, som egentligen är gardinen Lill från Ikea . De förlorar tydligen snabbt sina vitaminer när de skördas. Så tänk på det nästa gång du köper en påse av dessa smaragder i butiken! Det ska jag göra.  Mina brysselkålsfrön är köpta hos Impecta . Borde be min arbetsgivare att direkt föra över lite pengar till dem varje månad: så slipper de mellanlanda på mitt konto...  

Pyssel

Pyssel

De här söta dukarna ligger på pysselbordet och väntar på att bli nåt fint. De kanske kommer att sitta på en liten väska eller nåt sånt. Köpte vlieselin på lunchen så att de ska bli stabila och fina. Får se om idéen går att omsätta till en riktig väska. I love pyssel. Eller I <3 DIY heter det kanske.

Kommentarer

  1. Hej!!
    Du har ju säkert redan sett dessa lampor... Som man kan göra av virkade dukar. Har inte prövat själv men det SKA jag göra, när jag har semester! :)
    http://dosfamily.com/2011/01/lace-lamp/

    SvaraRadera
  2. Oops! Det var inte meningen att bli anonym :))

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Lämna gärna en kommentar, det blir jag glad för! ♥

Populära inlägg