Fortsätt till huvudinnehåll

Utvalda

Odla brysselkål i pallkrage

De tog sin lilla tid på sig att börja utvecklas: de små huvudena på stammen. Det var inte förrän under hösten som jag kunde skönja dem. Nu är de så små och så få att jag knappt näns plocka dem! Jag har odlat dem i pallkrage och i kåltält hela sommaren. Det går hur bra som helst att vattna genom kåltältet, som egentligen är gardinen Lill från Ikea . De förlorar tydligen snabbt sina vitaminer när de skördas. Så tänk på det nästa gång du köper en påse av dessa smaragder i butiken! Det ska jag göra.  Mina brysselkålsfrön är köpta hos Impecta . Borde be min arbetsgivare att direkt föra över lite pengar till dem varje månad: så slipper de mellanlanda på mitt konto...  

Mina krukor

För några dagar sen räknade jag krukorna i trädgården, de var visst fler än vad jag trodde, 184 sycken. Och här kommer lite bilder på dem som efterfrågats. Det är underbart att se dem spira och så älskar jag stora blommor som frodas och växer.

Krukor-1
Jo, det ska stå "vårlökar" men jag sparade inte bilden och orkar faktiskt inte lägga till ett "v"...

Krukor-2

Krukor-3


Krukor-4

Kommentarer

  1. Gslet!!
    Jag har... låt mig tänka... 10 st plus två pallkragar med odlingar!

    SvaraRadera
  2. Men det känns inte som så mycket. Sen tänker jag "jag tar några extra frön" när jag sår... och det visar sig sen nrä de behöver var sin kruka att de blir många!

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Lämna gärna en kommentar, det blir jag glad för! ♥

Populära inlägg