Fortsätt till huvudinnehåll

Utvalda

Odla brysselkål i pallkrage

De tog sin lilla tid på sig att börja utvecklas: de små huvudena på stammen. Det var inte förrän under hösten som jag kunde skönja dem. Nu är de så små och så få att jag knappt näns plocka dem! Jag har odlat dem i pallkrage och i kåltält hela sommaren. Det går hur bra som helst att vattna genom kåltältet, som egentligen är gardinen Lill från Ikea . De förlorar tydligen snabbt sina vitaminer när de skördas. Så tänk på det nästa gång du köper en påse av dessa smaragder i butiken! Det ska jag göra.  Mina brysselkålsfrön är köpta hos Impecta . Borde be min arbetsgivare att direkt föra över lite pengar till dem varje månad: så slipper de mellanlanda på mitt konto...  

Mackor

Mackor

I söndags gjorde jag dessa mackorna. Rester i fin form. Och så kom jag att tänka på en fråga jag fick förra veckan om jag till lunch föredrog något av följande:
  • smörgås?
  • baguetter?
  • smørrebröd?
  • landgång?
  • snittar?
Hm. En vanliga macka går också bra... :)

Kommentarer

  1. Mmmm, dom såg dejliga ut! Mackor är bland det bästa jag vet!
    Kram, Monica

    SvaraRadera
  2. Snyggaste rester jag någonsin sett!

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Lämna gärna en kommentar, det blir jag glad för! ♥

Populära inlägg