Fortsätt till huvudinnehåll

Utvalda

Odla brysselkål i pallkrage

De tog sin lilla tid på sig att börja utvecklas: de små huvudena på stammen. Det var inte förrän under hösten som jag kunde skönja dem. Nu är de så små och så få att jag knappt näns plocka dem! Jag har odlat dem i pallkrage och i kåltält hela sommaren. Det går hur bra som helst att vattna genom kåltältet, som egentligen är gardinen Lill från Ikea . De förlorar tydligen snabbt sina vitaminer när de skördas. Så tänk på det nästa gång du köper en påse av dessa smaragder i butiken! Det ska jag göra.  Mina brysselkålsfrön är köpta hos Impecta . Borde be min arbetsgivare att direkt föra över lite pengar till dem varje månad: så slipper de mellanlanda på mitt konto...  

Kurs

Midsommardans

Idag har jag varit på kurs i InDesign och jag har varit koncentrerad till max hela tiden. Fantastiskt intressant och kul! Så intressant att jag var tvungen att gå raka vägen från middagsbordet till soffan och ta en lur och orkade faktiskt ta mig ut på en springtur, skönt att springa när det blåser. Och så är jag ännu mer laddad inför imorgon, kursdag två.

Den här bilden påminner mig om att det är midsommar om några veckor; dans kring midsommarstången.

Kommentarer

 1. Är det en "hopplockad" bild, eller har du lyckats få med en fasan, en duva och en skata på samma bild!
  Och hur kom du att tänka på midsommar av den bilden???
  Kram, Monica

  SvaraRadera
 2. Det är risken med att redigera bilder: att om man väl visar en äkta bild, så undrar man om det verkligen är så, men den är faktiskt äkta! :)
  Och midsommar tänkte jag på för att de ser ut att danska runt midsommarstången!

  SvaraRadera

Skicka en kommentar

Lämna gärna en kommentar, det blir jag glad för! ♥

Populära inlägg