Fortsätt till huvudinnehåll

Utvalda

Odla brysselkål i pallkrage

De tog sin lilla tid på sig att börja utvecklas: de små huvudena på stammen. Det var inte förrän under hösten som jag kunde skönja dem. Nu är de så små och så få att jag knappt näns plocka dem! Jag har odlat dem i pallkrage och i kåltält hela sommaren. Det går hur bra som helst att vattna genom kåltältet, som egentligen är gardinen Lill från Ikea . De förlorar tydligen snabbt sina vitaminer när de skördas. Så tänk på det nästa gång du köper en påse av dessa smaragder i butiken! Det ska jag göra.  Mina brysselkålsfrön är köpta hos Impecta . Borde be min arbetsgivare att direkt föra över lite pengar till dem varje månad: så slipper de mellanlanda på mitt konto...  

I like - eller?

ILikeYou

Ibland sitter jag hellre och gör nya bilder istället för att se på TV. Faktum är att jag faktiskt rätt ofta missar program, för att jag inte ser på TV så ofta. Jag såg dock min första idol - Stenis - i söndags kväll, när han vann, igen. Han e bra han.

Igår när jag var ute och sprang såg jag två skyltar längs vägen, där jag undrar om man inte borde kopplat in en copywriter innan man tryckte dem.
På den ena stod det "Ägg" och på raden under "Mors dag". Att tänka ur kundens perspektiv är svårt och jag säger inte att jag är bra på det, det är svårt! Och på den andra skylten stod det "Slow children". Stackars barn.
Jaja. Jag drog på smilbanden i alla fall.

Kom och kolla i webbshoppen: en av flera bilder: I like you...

Kommentarer

  1. Ja det är faktiskt samma för mig, bildredigering får mig att koppla av. Jag sitter med photoshop, mannen framför tv:n och dottern ser en film i sitt rum. Så brukar vi umgås i vår familj..

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Lämna gärna en kommentar, det blir jag glad för! ♥

Populära inlägg