Bara ben och bara en till

Planteringsbordet-1

Vart tog våren vägen? Plötsligt är det sommar och vinterjackorna är inte ens undanhägna allihopa. Fram med shortsen. Det känns lite konstigt att gå så bara, men det är ju tjugo grader ute!

Bild från mitt planteringsbord bakom lekstugan. Jag planterade om ärtskott, tre pelargoner och lite annat smått och gott från Vellingeblomman. Ha-begäret vet inga gränser när jag är där. Bara en sån och en sån och en sån. Och så ser det så litet och fjuttigt ut när man kommer hem och de planteras ut. Igår satte jag femton sättpotatisar i sandlådan/aka vedförrådet/numera jordlådan. Inga barn som protesterade.

Glad påsk på er alla, mina kära bloggläsare!

Planteringsbordet-2

Kommentarer

 1. Vilket fint bord och vilka fina krukor.
  Jag får be min man bygga ett när han ska bygga om ett förråd. Även fast man kanske inte har de grönaste fingrarna ser det väldigt mysigt ut ;)

  SvaraRadera
 2. Tack! Jo, det var han som snickrade det :). Krukar som pelargonian står i var en nyhet som jag hittade bland de vanliga terrakottakrukorna igår. De andra med blommor i är "fådda" krukor som fått äkta patina genom att jag blir så lat om hösten och orkar inte ta in dem...

  SvaraRadera
 3. Bra att vara lat ibland de är ju så snyggt med patina ;)

  SvaraRadera
 4. Fortsatt Glad Påsk på dig själv!
  Visst är Vellingeblomman oemotståndlig...
  Påskkram, Monica

  SvaraRadera

Skicka en kommentar

Lämna gärna en kommentar, det blir jag glad för! ♥

Populära inlägg