Fortsätt till huvudinnehåll

Utvalda

Odla brysselkål i pallkrage

De tog sin lilla tid på sig att börja utvecklas: de små huvudena på stammen. Det var inte förrän under hösten som jag kunde skönja dem. Nu är de så små och så få att jag knappt näns plocka dem! Jag har odlat dem i pallkrage och i kåltält hela sommaren. Det går hur bra som helst att vattna genom kåltältet, som egentligen är gardinen Lill från Ikea . De förlorar tydligen snabbt sina vitaminer när de skördas. Så tänk på det nästa gång du köper en påse av dessa smaragder i butiken! Det ska jag göra.  Mina brysselkålsfrön är köpta hos Impecta . Borde be min arbetsgivare att direkt föra över lite pengar till dem varje månad: så slipper de mellanlanda på mitt konto...  

Fin liten bildhållare

IKEA

Vilken fin bild, vilka fina toner och vilken praktiks liten sak: en bildhållare från Ikea. Jag säger som en bloggare bör säga : vill-ha.

Kommentarer

 1. Håller med, den var fin. :-)

  SvaraRadera
 2. Haha jag trodde det var Pottery barn :) De har nått liknande.

  Hoppas du inte blev allt för fattig idag på PdL träffen :) e´ju synd om barnen om det blir knäcke & nudlar resten av månaden :)
  Ha det bäst! Åse

  SvaraRadera
 3. Ja den var fin, jag fick en slags bildhållare i julklapp som jag inte hängt upp. Nu blev jag lite inspirerad att göra det!

  SvaraRadera

Skicka en kommentar

Lämna gärna en kommentar, det blir jag glad för! ♥

Populära inlägg