Fortsätt till huvudinnehåll

Utvalda

Odla brysselkål i pallkrage

De tog sin lilla tid på sig att börja utvecklas: de små huvudena på stammen. Det var inte förrän under hösten som jag kunde skönja dem. Nu är de så små och så få att jag knappt näns plocka dem! Jag har odlat dem i pallkrage och i kåltält hela sommaren. Det går hur bra som helst att vattna genom kåltältet, som egentligen är gardinen Lill från Ikea . De förlorar tydligen snabbt sina vitaminer när de skördas. Så tänk på det nästa gång du köper en påse av dessa smaragder i butiken! Det ska jag göra.  Mina brysselkålsfrön är köpta hos Impecta . Borde be min arbetsgivare att direkt föra över lite pengar till dem varje månad: så slipper de mellanlanda på mitt konto...  

Onsdagsmys

Onsdagsmys

Lillördag med lite godis.... Vi såg dem på ett café för ett tag sedan: en mashmallow på pinne doppad i choklad och strössel, femton kronor. Bra ROI! (Jag har varit på seminarium idag om nyhetsbrev, med många förkortningar, känslan sitter i än).

Barnen skulle spara sex stycken till pappa som inte var hemma, men frestelsen blev för stor och barnen var överens om att "han klarar inte av sex stycken". Nä. Stämde nog. Fyra kvar. Han är informerad.

Rekommenderas att göra! Ser väldigt festligt ut i en lagom hög vas.

Kommentarer

Populära inlägg