Fortsätt till huvudinnehåll

Utvalda

Odla brysselkål i pallkrage

De tog sin lilla tid på sig att börja utvecklas: de små huvudena på stammen. Det var inte förrän under hösten som jag kunde skönja dem. Nu är de så små och så få att jag knappt näns plocka dem! Jag har odlat dem i pallkrage och i kåltält hela sommaren. Det går hur bra som helst att vattna genom kåltältet, som egentligen är gardinen Lill från Ikea . De förlorar tydligen snabbt sina vitaminer när de skördas. Så tänk på det nästa gång du köper en påse av dessa smaragder i butiken! Det ska jag göra.  Mina brysselkålsfrön är köpta hos Impecta . Borde be min arbetsgivare att direkt föra över lite pengar till dem varje månad: så slipper de mellanlanda på mitt konto...  

No more Mondays!

Strandgräs

Fredag igen. Sen måndag igen. Men snart är det slut på vanliga måndagar! Måndagar kommer hädanefter att vara lediga måndagar, men tro inte att jag kommer att ligga på sofflocket och äta praliner och sippa latte.

Nä, det blir jobb vid datorn hemma och resultatet kommer du att hitta i min kära webbshop där bland annat den här bilden "Strandgräs" finns: nya "live-bilder" är på väg in i webbshoppen. Snart dags att snickra nyhetsbrev. Vill du ha det? Skicka ett mail.

Trevlig helg på dej!

Kommentarer

Populära inlägg