Fortsätt till huvudinnehåll

Utvalda

Odla brysselkål i pallkrage

De tog sin lilla tid på sig att börja utvecklas: de små huvudena på stammen. Det var inte förrän under hösten som jag kunde skönja dem. Nu är de så små och så få att jag knappt näns plocka dem! Jag har odlat dem i pallkrage och i kåltält hela sommaren. Det går hur bra som helst att vattna genom kåltältet, som egentligen är gardinen Lill från Ikea . De förlorar tydligen snabbt sina vitaminer när de skördas. Så tänk på det nästa gång du köper en påse av dessa smaragder i butiken! Det ska jag göra.  Mina brysselkålsfrön är köpta hos Impecta . Borde be min arbetsgivare att direkt föra över lite pengar till dem varje månad: så slipper de mellanlanda på mitt konto...  

Längs samma landsväg

Sitter och slappar dagen igenom. Mysbyxorna borde tvättas, men väntar till måndag. Fyra barn leker i huset och det är mycket lugnare än när två leker. Jag ska nog göra lite mer latte och sen pyssla lite i nya tvättstugan. Där blir så fint och framför allt gott om plats = min frustration över evigt stök är borta! Vi har tagit bort en garderob och satt upp hyllor, krokar och hatthylla och även rensat bort en gamla kläder. Det är skönt att rensa.

Träd-i-öknen

Kommentarer

  1. Jag passar på att säga hej när jag ändå är här och vill samtidigt tipsa om min blogg som du hittar på http://wordsbyme.se.
    Där kan du se mina tavlor, foton, modekollage m.m. Dessutom kan du just nu delta i min senaste tävling.
    Lycka till och ha en trevlig kväll!

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Lämna gärna en kommentar, det blir jag glad för! ♥

Populära inlägg