Fortsätt till huvudinnehåll

Utvalda

Odla brysselkål i pallkrage

De tog sin lilla tid på sig att börja utvecklas: de små huvudena på stammen. Det var inte förrän under hösten som jag kunde skönja dem. Nu är de så små och så få att jag knappt näns plocka dem! Jag har odlat dem i pallkrage och i kåltält hela sommaren. Det går hur bra som helst att vattna genom kåltältet, som egentligen är gardinen Lill från Ikea . De förlorar tydligen snabbt sina vitaminer när de skördas. Så tänk på det nästa gång du köper en påse av dessa smaragder i butiken! Det ska jag göra.  Mina brysselkålsfrön är köpta hos Impecta . Borde be min arbetsgivare att direkt föra över lite pengar till dem varje månad: så slipper de mellanlanda på mitt konto...  

Gilla

Ugglor-grön-uggla

Nu har jag lagt in en liten "Gilla"-knapp under varje inlägg som du kan trycka på om du till exempel läser bloggen via iPhone, läser fast du egentligen borde jobba och inte hinner kommentera eller för att någon kanske helt enkelt är lite blyg :).

Ugglorna kommer från Cosas.se.

(Notera roboten i bakgrunden som tittar på dej).

Kommentarer

  1. Fast den här gången räcker det inte med "gilla"- knappen! Min man samlar på ugglor i alla former, men några ljusstakar i form av ugglor, har han inte. Ännu!
    Kram, Monica

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Lämna gärna en kommentar, det blir jag glad för! ♥

Populära inlägg