Fortsätt till huvudinnehåll

Utvalda

Odla brysselkål i pallkrage

De tog sin lilla tid på sig att börja utvecklas: de små huvudena på stammen. Det var inte förrän under hösten som jag kunde skönja dem. Nu är de så små och så få att jag knappt näns plocka dem! Jag har odlat dem i pallkrage och i kåltält hela sommaren. Det går hur bra som helst att vattna genom kåltältet, som egentligen är gardinen Lill från Ikea . De förlorar tydligen snabbt sina vitaminer när de skördas. Så tänk på det nästa gång du köper en påse av dessa smaragder i butiken! Det ska jag göra.  Mina brysselkålsfrön är köpta hos Impecta . Borde be min arbetsgivare att direkt föra över lite pengar till dem varje månad: så slipper de mellanlanda på mitt konto...  

Oväntat

Tomte

Idag kom min julpysslande sjuåring hem med en tomte. [Nauw], vad söt, tänkte jag tills jag tittade nära på den: den har huggtänder! Lite oväntat. Men ändå inte.

Och nu kommer lite melodiradio:

På tal om oväntat, så har jag fyllt på med ett motiv om just det - "Expect the unexpected" - och några andra texttavlor i webbshoppen. Välkommen in: www.studiocaro-lines.com.

Expect

Kommentarer

  1. Tomte med huggtänder, ha, ha, precis vad min 7-årige dotterson skulle kunna hitta på...
    Kram, Monica

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Lämna gärna en kommentar, det blir jag glad för! ♥

Populära inlägg