Fortsätt till huvudinnehåll

Utvalda

Odla brysselkål i pallkrage

De tog sin lilla tid på sig att börja utvecklas: de små huvudena på stammen. Det var inte förrän under hösten som jag kunde skönja dem. Nu är de så små och så få att jag knappt näns plocka dem! Jag har odlat dem i pallkrage och i kåltält hela sommaren. Det går hur bra som helst att vattna genom kåltältet, som egentligen är gardinen Lill från Ikea . De förlorar tydligen snabbt sina vitaminer när de skördas. Så tänk på det nästa gång du köper en påse av dessa smaragder i butiken! Det ska jag göra.  Mina brysselkålsfrön är köpta hos Impecta . Borde be min arbetsgivare att direkt föra över lite pengar till dem varje månad: så slipper de mellanlanda på mitt konto...  

Helg

LikeSnow

Jag gillar sommar. Jag gillar vinter. Jag gillar att fira saker. Det är trevlig att ha trevligt. Såklart. På jobbet har vi tårta rätt ofta, faktiskt ibland går det inte en vecka mellan gångerna, senaste idag: en god dansk kääge med smak av passion. Det finns alltid nåt att fira. Och i helgen firar vi tre blivande sjuåringar. Och en fyraåring också.


Kan just du ha en trevlig helg?
Pumpasnö

Kommentarer

  1. De är härligt att fira saker och de är verkligen bra att kunna hitta saker i vardagen som är värda att fira. Hoppas att ni får en härlig helg!

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Lämna gärna en kommentar, det blir jag glad för! ♥

Populära inlägg