Fortsätt till huvudinnehåll

Utvalda

Odla brysselkål i pallkrage

De tog sin lilla tid på sig att börja utvecklas: de små huvudena på stammen. Det var inte förrän under hösten som jag kunde skönja dem. Nu är de så små och så få att jag knappt näns plocka dem! Jag har odlat dem i pallkrage och i kåltält hela sommaren. Det går hur bra som helst att vattna genom kåltältet, som egentligen är gardinen Lill från Ikea . De förlorar tydligen snabbt sina vitaminer när de skördas. Så tänk på det nästa gång du köper en påse av dessa smaragder i butiken! Det ska jag göra.  Mina brysselkålsfrön är köpta hos Impecta . Borde be min arbetsgivare att direkt föra över lite pengar till dem varje månad: så slipper de mellanlanda på mitt konto...  

Färdig

toa

Två praktiska lappar att sätta på vår ena toadörr. Observera att det bara gäller den ena toaletten. Så ingen skillnad alltså: alla kan gå. Om du är kille eller kvinna vill säga. Ni andra får hålla er. Jag kan dock inte hålla mig för skratt.

Det fick faktiskt mig att tänka på två bilder jag tog på hotell Portixol i våras på Mallorca: på deras finfint enkelt och finurliga former som talar om vem som får gå var. Klänning eller muskler.

toalett

Kommentarer

Skicka en kommentar

Lämna gärna en kommentar, det blir jag glad för! ♥

Populära inlägg