Fortsätt till huvudinnehåll

Utvalda

Odla brysselkål i pallkrage

De tog sin lilla tid på sig att börja utvecklas: de små huvudena på stammen. Det var inte förrän under hösten som jag kunde skönja dem. Nu är de så små och så få att jag knappt näns plocka dem! Jag har odlat dem i pallkrage och i kåltält hela sommaren. Det går hur bra som helst att vattna genom kåltältet, som egentligen är gardinen Lill från Ikea . De förlorar tydligen snabbt sina vitaminer när de skördas. Så tänk på det nästa gång du köper en påse av dessa smaragder i butiken! Det ska jag göra.  Mina brysselkålsfrön är köpta hos Impecta . Borde be min arbetsgivare att direkt föra över lite pengar till dem varje månad: så slipper de mellanlanda på mitt konto...  

Söndagsfilm

Rudbeckia

Jag sitter och bläddrar fram å tillbaks bland mina bilder. Jag ska ha en utställning igen! Tror jag ska testa ett nytt koncept.... som faktiskt inte har med bilden ovan att göra. Den är bara ett resultat av att jag testade ett "nytt" filter, "surface blur".

Dags att stoppa in en film i DVD:n, jag är så lat att jag inte orkar läsa klart boken "Shutter Island", så jag hyrde den idag och kanske, kanske ett litet glas söndagsvin, det kan man väl få ta?

Kommentarer

  1. En vacker bild på favoritblomman. Blir inte bättre. Måste säga att Patient 67 är väl värd att läsa... SÅ bra! Fast lite Leo skadar aldrig. ;-)

    SvaraRadera
  2. Ja det blev en hel del pics från Kick-offen, haha! Shit va skoj vi hade! Ses imorgon...

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Lämna gärna en kommentar, det blir jag glad för! ♥

Populära inlägg