Fortsätt till huvudinnehåll

Utvalda

Odla brysselkål i pallkrage

De tog sin lilla tid på sig att börja utvecklas: de små huvudena på stammen. Det var inte förrän under hösten som jag kunde skönja dem. Nu är de så små och så få att jag knappt näns plocka dem! Jag har odlat dem i pallkrage och i kåltält hela sommaren. Det går hur bra som helst att vattna genom kåltältet, som egentligen är gardinen Lill från Ikea . De förlorar tydligen snabbt sina vitaminer när de skördas. Så tänk på det nästa gång du köper en påse av dessa smaragder i butiken! Det ska jag göra.  Mina brysselkålsfrön är köpta hos Impecta . Borde be min arbetsgivare att direkt föra över lite pengar till dem varje månad: så slipper de mellanlanda på mitt konto...  

Biker

Motorcykel-i-dockan

En bild skjuten från höften. Ibland kan jag inte med att fotografera så att objektet märker det, bilder blir oftast bättre om de fotograferade inte vet om att de fotograferas. Den här coola killen på 60+ puttrade förbi mig idag.

Kommentarer

  1. Håller med dig där, men det är ofta lite svårt med en Canon 5D Mark II extra batterigrepp ett 24-70 obektiv som favvo. Man syns..

    Hur som helst tycker jag det blev riktigt bra när du sköt från höften.

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Lämna gärna en kommentar, det blir jag glad för! ♥

Populära inlägg