Fortsätt till huvudinnehåll

Utvalda

Odla brysselkål i pallkrage

De tog sin lilla tid på sig att börja utvecklas: de små huvudena på stammen. Det var inte förrän under hösten som jag kunde skönja dem. Nu är de så små och så få att jag knappt näns plocka dem! Jag har odlat dem i pallkrage och i kåltält hela sommaren. Det går hur bra som helst att vattna genom kåltältet, som egentligen är gardinen Lill från Ikea . De förlorar tydligen snabbt sina vitaminer när de skördas. Så tänk på det nästa gång du köper en påse av dessa smaragder i butiken! Det ska jag göra.  Mina brysselkålsfrön är köpta hos Impecta . Borde be min arbetsgivare att direkt föra över lite pengar till dem varje månad: så slipper de mellanlanda på mitt konto...  

Alla pratar väder idag igen

Reflektioner


Bryggan

Två Blekinge-bilder. Bryggan hade tryckts upp av isen i vintras. Vilka årstider vi har nuförtiden! Jag gillar i och för sig när det är lite mer än det brukar av det vanliga. Man känner att man lever, även om 80 millimeter regn hittills idag är i mesta laget.

Jag gillar att hustaket har samma form som bryggan :).

Kommentarer

 1. Ja, här har det kommit 99 mm sedan 5.30 i morse! Litet väl mycket, men vi har ju sandjord, så det rinner undan snabbt!
  Fina bilder!
  Kram, Monica

  SvaraRadera
 2. Hej Caroline!
  Jag halkade in på Signerat ....för att söka inspiration och nytänkande, tror jag.....och hittade dina kreativa illustrationer och foton där.....TACK...precis vad jag behövde titta på!!! Min hjärna gick i spinn direkt när jag beundrade ditt fina arbete :)

  Önskade bara att jag hade kunskapen att arbeta med illustrationer och PS och allt vad som behövs. Kanske får gå en kurs...men under tiden så njuter jag av din kreativitet!

  Hmmmm...funderar på att köpa något av dig och hänga upp i mitt nyrenoverade rum....ahhh, måste ta mig ytterligare en titt :)

  Ha det så bra och lycka till med ditt skapande!

  Mvh
  Christin Ekholm

  SvaraRadera

Skicka en kommentar

Lämna gärna en kommentar, det blir jag glad för! ♥

Populära inlägg