Fortsätt till huvudinnehåll

Utvalda

Odla brysselkål i pallkrage

De tog sin lilla tid på sig att börja utvecklas: de små huvudena på stammen. Det var inte förrän under hösten som jag kunde skönja dem. Nu är de så små och så få att jag knappt näns plocka dem! Jag har odlat dem i pallkrage och i kåltält hela sommaren. Det går hur bra som helst att vattna genom kåltältet, som egentligen är gardinen Lill från Ikea . De förlorar tydligen snabbt sina vitaminer när de skördas. Så tänk på det nästa gång du köper en påse av dessa smaragder i butiken! Det ska jag göra.  Mina brysselkålsfrön är köpta hos Impecta . Borde be min arbetsgivare att direkt föra över lite pengar till dem varje månad: så slipper de mellanlanda på mitt konto...  

Start

Sundown-in-Stockholm

Jag trodde idag skulle bli årets värsta dag. Börja jobba igen. Det blev det inte, dagen blev rätt ok. Även om jag saknade barnen och min man redan på förmiddagen. En frapino rådde bot på det en stund vid lunch. Det var inte årets stressigaste dag på kontoret inte. Men dagar som denna funderar man ändå på om man gör det rätta. Gör du? Har du semester än och slipper "verkligheten"?

Inläggen kommer att komma lite oftare nu i alla fall. Semesterlunket väntar på sig i 47 veckor...


En slags bild från Stockholm.

Kommentarer

 1. Det är ganska gött att vara pensionär! Kan rekommendera det!
  Tänker mycket på det nu, när alla "måste" tillbaks till jobbet...
  Man har det oförtjänt bra!
  Kram, Monica

  SvaraRadera
 2. Jag ser fram emot det!
  Kram/C.

  SvaraRadera
 3. Jag ser också fram emot det, att bli pensionär alltså. Men annars har jag semester denna vecka också, njuter som bara den!!

  SvaraRadera
 4. Lyllo dej Viveka som har mer ledigt! Blir det poolen eller havet idag?

  SvaraRadera

Skicka en kommentar

Lämna gärna en kommentar, det blir jag glad för! ♥

Populära inlägg