Fortsätt till huvudinnehåll

Utvalda

Odla brysselkål i pallkrage

De tog sin lilla tid på sig att börja utvecklas: de små huvudena på stammen. Det var inte förrän under hösten som jag kunde skönja dem. Nu är de så små och så få att jag knappt näns plocka dem! Jag har odlat dem i pallkrage och i kåltält hela sommaren. Det går hur bra som helst att vattna genom kåltältet, som egentligen är gardinen Lill från Ikea . De förlorar tydligen snabbt sina vitaminer när de skördas. Så tänk på det nästa gång du köper en påse av dessa smaragder i butiken! Det ska jag göra.  Mina brysselkålsfrön är köpta hos Impecta . Borde be min arbetsgivare att direkt föra över lite pengar till dem varje månad: så slipper de mellanlanda på mitt konto...  

Druckit upp

Bad-i-Skanör

Det är minsann inte sommar längre. Rosévinet är slut och motljuskvällarna är ett minne blott. Idag tyckte jag dock det var lite skönt att det var så kallt ute på kvällen att jag inte kände att man borde kanske gå ut. Skönt att stanna inne i soffan med en latte på baristamjölk och kolla höstkläder i kataloger som hittat till brevlådan. Lillasyster läser också dem, jag ser hur hon stannar upp och tittar närmare när hon hittar nåt hon gillar. Vet hur det känns!

Hösten-på-g

Rosret-är-slut

Kommentarer

 1. Mysigt!!!
  Fin badbild, dock!
  Kram, Monica

  SvaraRadera
 2. Man tycker ju att sommaren kan vara augusti ut åtminstonde, men så har det inte kännts i år. badbilden var riktigt nice!

  SvaraRadera
 3. Grymmebilden där med bad och båt!

  SvaraRadera

Skicka en kommentar

Lämna gärna en kommentar, det blir jag glad för! ♥

Populära inlägg