Fortsätt till huvudinnehåll

Utvalda

Odla brysselkål i pallkrage

De tog sin lilla tid på sig att börja utvecklas: de små huvudena på stammen. Det var inte förrän under hösten som jag kunde skönja dem. Nu är de så små och så få att jag knappt näns plocka dem! Jag har odlat dem i pallkrage och i kåltält hela sommaren. Det går hur bra som helst att vattna genom kåltältet, som egentligen är gardinen Lill från Ikea . De förlorar tydligen snabbt sina vitaminer när de skördas. Så tänk på det nästa gång du köper en påse av dessa smaragder i butiken! Det ska jag göra.  Mina brysselkålsfrön är köpta hos Impecta . Borde be min arbetsgivare att direkt föra över lite pengar till dem varje månad: så slipper de mellanlanda på mitt konto...  

Doris

doris

Här har vi coolaste bulldogen i stan. Eller åtminstone i skärgården i utanför Ronneby. Jag är ju egentligen mer en kattvän och kass på hundraser, så den heter säkert nåt mer än bara bulldog, som northwestern highland bulldog eller newcastle king bulldog. Ett charmiggt knippe muskler vid namn Doris.

Kommentarer

  1. En kompis till mig är mer än sugen på en Fransk bulldog just nu. Nog är det charmiga hundar alltid och Doris ser jättefin ut!

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Lämna gärna en kommentar, det blir jag glad för! ♥

Populära inlägg