Fortsätt till huvudinnehåll

Utvalda

Odla brysselkål i pallkrage

De tog sin lilla tid på sig att börja utvecklas: de små huvudena på stammen. Det var inte förrän under hösten som jag kunde skönja dem. Nu är de så små och så få att jag knappt näns plocka dem! Jag har odlat dem i pallkrage och i kåltält hela sommaren. Det går hur bra som helst att vattna genom kåltältet, som egentligen är gardinen Lill från Ikea . De förlorar tydligen snabbt sina vitaminer när de skördas. Så tänk på det nästa gång du köper en påse av dessa smaragder i butiken! Det ska jag göra.  Mina brysselkålsfrön är köpta hos Impecta . Borde be min arbetsgivare att direkt föra över lite pengar till dem varje månad: så slipper de mellanlanda på mitt konto...  

Parasoll

Parasoll

Jag får skylla mig själv. Den här bilden är inte redigerad färgmässigt och därför måste jag tala om det. Vilket betyder att alla andra bilder är det, men det visste du nog. Däremot har jag städat bilden lite, tatt tagit bort skräp och en kille som badade på fel ställe :).

Utflykten gick med cykel till Skanör.

Kommentarer

 1. Så fint! Häftig bild :) Själv va vi där en runda på kvällen men dock ej på cykel... det blev bil!
  Ha det bäst i sommar! Åse

  SvaraRadera
 2. Ja ibland behövs det inte, det händer ju faktiskt ibland :-) Gillar gråskalan med det färgglada parasollet i extra lyster.

  SvaraRadera
 3. Och som vanligt blir jag imponerad av dina bilder!

  SvaraRadera
 4. Och vad ensamma ni var :O jag trodde det var värsta röjet i Skanör ;)

  SvaraRadera
 5. Underbart läcker bild tycker jag!

  SvaraRadera

Skicka en kommentar

Lämna gärna en kommentar, det blir jag glad för! ♥

Populära inlägg