Dagens

Hamnen i Palma

Gladast: de som kommer in på Hyper Islands utbildning för att designa app:s för iPhone. Intressant. En smal utbildning, men säkert trygg att satsa på ändå. Undrar vad läraren säger i klassen när det är lite stökigt: App-app-app, sluta med det där, kanske.

Läste också om en app som kostade 999.99 dollar vid namn "I am rich" och innehöll ingenting annat än en bild på en diamant. Den laddades ned åtta gånger innan den togs bort utan förklaring från Apple.

Godast: Sushi. Det var länge, länge sen sist, men nästa vecka har jag en lunchdate då det ska ätas sushi en masse.

Design: En kulpåse. Ingen behöver mönster för att designa och sy en. Jag hade kunnat sy två själv på två gånger två röda. Men det gjorde jag inte. Då var det värt de där femtio spännen för att slippa det. Hemmagjorda pannkakor är godast. Det vet ju alla. Men till barnens utflykter i veckan köpte jag färdiga pannkakor. Och slapp att steka pannkakor. Är det livskvalitet ellet livslathet, som ett resultat av ett liv där man försöker hinna med för mycket? Blir våra liv designade till att outsourca allting snart? Nån som vill jobba åt mej?

Kläder: Hittade en fin kofta på H&M. Hittade den i först i grått. Sen i rosa. Gjord i Cambodia - jag var tvungen att kolla, för att ge vatten på dåligt-samvete-inte-shoppa-för-billiga-kläder-kvarnen som saktas ned lite av ger-ju-trots-allt-jobb-i-tredjevärlden-bromsen.

Länk: Via Swissmiss hittade jag hit. Se men inte shoppa igen.

Fotot: Hamnen i Palma de Mallorca.

Kommentarer

 1. Farlig farlig farlig länk. Fina fina fina klänningar. En som jag gillar speciellt mycket - ska nog försöka sy ;)

  Och du - det är en fröjd att läsa din blogg ;)

  //Fi

  SvaraRadera
 2. Lovely dagens - fullt med underfundigheter och tänkvärdheter precis som det ska vara när Caroline är i farten.

  SvaraRadera
 3. Såklart blir det poolen, själv då, broloppet??
  Såg jag inte dig i en vit cab i Höllviken i går?
  kram

  SvaraRadera
 4. Fi: Tack du kära kollega :)

  Malin: Tack du kära bloggkollega:)

  Viveka: Broloppet är nästa helg, men det blir nog en runda i helgen, dock inte till Skanör. Och japp, det var jag och två trötta barn där bak.

  Trevlig helg på er!

  SvaraRadera

Skicka en kommentar

Lämna gärna en kommentar, det blir jag glad för! ♥

Populära inlägg