Fortsätt till huvudinnehåll

Utvalda

Odla brysselkål i pallkrage

De tog sin lilla tid på sig att börja utvecklas: de små huvudena på stammen. Det var inte förrän under hösten som jag kunde skönja dem. Nu är de så små och så få att jag knappt näns plocka dem! Jag har odlat dem i pallkrage och i kåltält hela sommaren. Det går hur bra som helst att vattna genom kåltältet, som egentligen är gardinen Lill från Ikea . De förlorar tydligen snabbt sina vitaminer när de skördas. Så tänk på det nästa gång du köper en påse av dessa smaragder i butiken! Det ska jag göra.  Mina brysselkålsfrön är köpta hos Impecta . Borde be min arbetsgivare att direkt föra över lite pengar till dem varje månad: så slipper de mellanlanda på mitt konto...  

Återvändsgränd

Återvändsgränd

Nu är det semester. Jag har lovat mig själv att inte kolla mailen så ofta, även om det är svårt, när den är med hela tiden i väskan. Men det är säkert nyttigt. För det mesta är det ju inte nåt viktigt, utan det kan vänta ett par timmar. Eller dagar. I alla fall om solen skiner.

Bilden kallar jag återvändsgränd, antingen vänder man åter till saltgruvan eller så släpper man taget.... men den här ser i alla fall ut att vara på väg tillbaka.

Kommentarer

Skicka en kommentar

Lämna gärna en kommentar, det blir jag glad för! ♥

Populära inlägg