Fortsätt till huvudinnehåll

Utvalda

Odla brysselkål i pallkrage

De tog sin lilla tid på sig att börja utvecklas: de små huvudena på stammen. Det var inte förrän under hösten som jag kunde skönja dem. Nu är de så små och så få att jag knappt näns plocka dem! Jag har odlat dem i pallkrage och i kåltält hela sommaren. Det går hur bra som helst att vattna genom kåltältet, som egentligen är gardinen Lill från Ikea . De förlorar tydligen snabbt sina vitaminer när de skördas. Så tänk på det nästa gång du köper en påse av dessa smaragder i butiken! Det ska jag göra.  Mina brysselkålsfrön är köpta hos Impecta . Borde be min arbetsgivare att direkt föra över lite pengar till dem varje månad: så slipper de mellanlanda på mitt konto...  

Vårtecken - elfte veckan

Grönt

Nu är det fullt i ena vardagsrummet igen. Idag är där ännu fler än på bilden. Det är ju så härligt att omge sig med växter. Snart är det intagningsstopp i låtsasväxhuset.
Våren började så bra i april, men har kommit av sig lite. Cyklade hem igår med dunjackan på, om än uppknäppt, men ändå... Fler vårtecken hos Viveka som jag faktiskt träffade i byn igårkväll!

Kommentarer

 1. Chokladblomma...vilken sort blir det ;P

  SvaraRadera
 2. Finfina kakor med ren mjölkchoklad. Mogna i augusti. ;)

  SvaraRadera
 3. Vilken kul bild med pilar och namn!
  Fint vårtecken!
  Kram, Monica

  SvaraRadera
 4. Visste väl att du skulle komma på något kul:)

  SvaraRadera
 5. Oj vad du varit flitig med att så...
  Ha de bäst! Åse

  SvaraRadera
 6. Å vad härligt det ser ut! Ha en fin helg.

  SvaraRadera
 7. Shit, jag är grymt imponerad. Jag måste sätta fart i helgen. Jag lurar mig själv varje år och tror att jag kommer att lyckas och att det kommer att frodas som aldrig förr. Ha ha! Har aldrig skett hittills.

  Hur gör du människa?!

  SvaraRadera

Skicka en kommentar

Lämna gärna en kommentar, det blir jag glad för! ♥

Populära inlägg