Fortsätt till huvudinnehåll

Utvalda

Odla brysselkål i pallkrage

De tog sin lilla tid på sig att börja utvecklas: de små huvudena på stammen. Det var inte förrän under hösten som jag kunde skönja dem. Nu är de så små och så få att jag knappt näns plocka dem! Jag har odlat dem i pallkrage och i kåltält hela sommaren. Det går hur bra som helst att vattna genom kåltältet, som egentligen är gardinen Lill från Ikea . De förlorar tydligen snabbt sina vitaminer när de skördas. Så tänk på det nästa gång du köper en påse av dessa smaragder i butiken! Det ska jag göra.  Mina brysselkålsfrön är köpta hos Impecta . Borde be min arbetsgivare att direkt föra över lite pengar till dem varje månad: så slipper de mellanlanda på mitt konto...  

Studio Caro-lines

Webbshoppingcart

Jag har inte borstat håret idag men väl tänderna för en timme sen. Lite väl slappt för att vara mig, men jag var så ivrig att sjösätta butiken att det fick vänta. Vilken butik? Jo, äntligen ha jag gjort mig en ordentlig webbshop med kundvagn, kortbetalning och allt. Välkommen in. Om ni ser nån oborstad typ därinne så är det butiksinnehaverskan. Om än en glad sådan. :)

Kommentarer

 1. Nämen, vad skoj! Gratulerar!

  SvaraRadera
 2. Heja dig min vän! KRAM K

  SvaraRadera
 3. Så skoj för dig, lycka till! Åse

  SvaraRadera
 4. Jättekul! Grattis! Och så himla roligt med en kollega där ute - roligt att ha någon att "grubbla" med ibland, det är ju inte helt okomplicerat att företaga... :)

  Kram
  Lina

  SvaraRadera
 5. Hej alla fyra och tack för lyckönskningarna! Just nu firar jag och pustar ut, samtidigt som nya idéer poppar upp. Så stay tuned, men det vet jag att ni gör. Tack! :)

  SvaraRadera
 6. Vad roligt! Ska genast klicka mig in :)

  SvaraRadera

Skicka en kommentar

Lämna gärna en kommentar, det blir jag glad för! ♥

Populära inlägg