Fortsätt till huvudinnehåll

Utvalda

Odla brysselkål i pallkrage

De tog sin lilla tid på sig att börja utvecklas: de små huvudena på stammen. Det var inte förrän under hösten som jag kunde skönja dem. Nu är de så små och så få att jag knappt näns plocka dem! Jag har odlat dem i pallkrage och i kåltält hela sommaren. Det går hur bra som helst att vattna genom kåltältet, som egentligen är gardinen Lill från Ikea . De förlorar tydligen snabbt sina vitaminer när de skördas. Så tänk på det nästa gång du köper en påse av dessa smaragder i butiken! Det ska jag göra.  Mina brysselkålsfrön är köpta hos Impecta . Borde be min arbetsgivare att direkt föra över lite pengar till dem varje månad: så slipper de mellanlanda på mitt konto...  

Det är inne att sitta ute

Fika-på-torget

Vilket härligt höstväder vi har! Undrar om man kan sitta ute i oktober då eller om sommaren blir kort-kort. Jag vill sitta ute på café, kolla på människor och få idéer till nya bilder. I helgen ska sistan av de tjockaste vinterkläderna arkiveras. Så är planen i alla fall. Sen ska vi heja på Anna Dahlenberg, för så heter hon enligt minstingen i familjen.

Bild: Stortorget i Malmö och min svarta bok full med idéer som inte hinner förverkligas och en onödigt stor latte.

Just det! Jag fick en award av Stickdjuret för ett tag sen. Den tackar jag för och skickar vidare till de tolv som känner sig manade.

Kommentarer

 1. Vad intressant det ser ut. Jag funderade på vad det var för ett 50-talsfik på Stortorget. Men visst har du photoshopat bordet på något sätt??! För bordet till höger är ju ett sådant vanligt :)(man vet ju aldrig med sådana där photoshopsfantaster)

  SvaraRadera
 2. Det är ett likadant bord och ja, det är lite photoshoppat. har satt samman 21 bilder till en. :) Kändes lite nördigt att sitta och fotografera alla bilderna där...

  SvaraRadera
 3. 21 bilder! Ja lite nördigt är det ;)

  SvaraRadera
 4. Inte kort sommar. Lång sommar. Vill vi ha.

  SvaraRadera

Skicka en kommentar

Lämna gärna en kommentar, det blir jag glad för! ♥

Populära inlägg