CS5

Penslar

I måndags släpptes en ny version av Photoshop, CS5. Jag ska definitivt gå på lanseringsseminariet den 22 april i Malmö. Ska du? Det jag tycker verkar mest spännande är fusk-HDR, nya penslar och "penselmotor" med mixer brush och nya och realistiska penslar : alla penslar i en och sist "Puppet warp". Låter det intressant? Kolla mer här: CS5.se. Det kittlar nästan i magen när jag ser de nya funktionerna. Nördigt. Kanske det. Men kul. Men mest kul av allt är att mina initialer är CS, men jag är version 35 jobbar på 36.

Kommentarer

 1. Hihi... Visst blir versiorna bättre med tiden. Egentigen borde man hitta på skojiga features som man själv utrustas med över tiden. En del bra, en del saker får nästan ses som buggar. Malin version 35, Features: smartare, mer skinn-på-näsan och hängbröst... ;-)

  Ser fram emot dina äventyr med nya CS.

  SvaraRadera
 2. Haha, den är sista featuren påminde min son om mig senaste idag... men allt är ju relativt. :) Men det är sant, att skinn på näsan har vi fått, oavsett om det är med eller utan rynkor!

  SvaraRadera
 3. Vi fick se en del nyheter som "kanske" ;-) skulle komma via Moderskeppet på mässan och jag var verkligen megaimponerad. Hoppas kunna köpa en studentversion till hösten jag som fortfarande harvar runt i elements.

  SvaraRadera

Skicka en kommentar

Lämna gärna en kommentar, det blir jag glad för! ♥

Populära inlägg