Citysnapshots

CitySnapshots

Varje morgon kör jag förbi en skylt där det står "Genomgång förbjuden" och varje gång tänker jag att jag borde köpa vin till helgen. Kan ni gissa varför? Bilden är tagen med min annars så bra iPhone, så det är inte lätt att se skildringen av verkligheten. Men det gäller att välja rätt färg på sina skyltar!

Jag kan knappt tro det jälv. Jag tror att jag har tröttnat på att dricka lunch-latte. Jag måste inte längre ha en. Däremot har jag bytt träsk och trillat ned i Redfellas Juice Bar-träsket och juicefavoriten heter Pro Bono™ och är gjord på apelsin, morot, ingefära och citron och 20% går till välgörande ändamål. Hoppas det är till barn i Afrika eller miljöräddning och inte personalfest ;).

Som en motvikt till den übernüttiga juice var jag bara tvungen att köpa tre små chokladgodbitar. Jag kände mig löjligt velig när jag stod framför chokladdisken och mannen med tången väntandes bakom väntade på mina beslut. Ööööh. Den. Ääum... den å ääääämm... den! Nu har jag glömt vad de hette förutom en "tequila med havssalt" och de är alla tre historia. Var dags lyx? Nej. Vardagslyx. Ja.

Det är verkligen vår på stan. Undrar var alla människor varit under vintern. Ett snapshot därifrån.

Kommentarer

 1. Systembolagsskylten ser jag klart och tydligt ;)

  SvaraRadera
 2. Oj så fel det kan bli vid val av färg och typsnitt, hahaha!

  Stod och tittade på dina bilder i dag innan maten inhandlades... finfint! Kul att få ställa ut så många får se bilderna!
  Ha en skön helg! Åse

  SvaraRadera
 3. Jessika: Inte så svårt eller hur?!

  Åse: Kul att du tittade på dem! Det är lite pirrigt att ställa ut "hemma", på nätet är en helt annan sak. Tänkte på dig idag, såg en äkta limetwig, på Mallis ja.

  SvaraRadera
 4. Jag tänkte direkt på Systembolaget när jag såg skylten. Hoppas att det inte är ett dåligt tecken? ;-)

  Hoppas att ni har det gött på Mallis. Förstår att ni inte vill hem, men jag vill ha hem min man NUUUU! ;-)

  SvaraRadera
 5. Malin: Haha, det är nog ett tecken på att man har koll på sin design ;).

  Det är gött här :) Hoppas din man kommer hem asap!!

  SvaraRadera

Skicka en kommentar

Lämna gärna en kommentar, det blir jag glad för! ♥

Populära inlägg