Fortsätt till huvudinnehåll

Utvalda

Odla brysselkål i pallkrage

De tog sin lilla tid på sig att börja utvecklas: de små huvudena på stammen. Det var inte förrän under hösten som jag kunde skönja dem. Nu är de så små och så få att jag knappt näns plocka dem! Jag har odlat dem i pallkrage och i kåltält hela sommaren. Det går hur bra som helst att vattna genom kåltältet, som egentligen är gardinen Lill från Ikea . De förlorar tydligen snabbt sina vitaminer när de skördas. Så tänk på det nästa gång du köper en påse av dessa smaragder i butiken! Det ska jag göra.  Mina brysselkålsfrön är köpta hos Impecta . Borde be min arbetsgivare att direkt föra över lite pengar till dem varje månad: så slipper de mellanlanda på mitt konto...  

Reklamdagen


I morse sken solen och solglasögonen låg praktiskt nog i väskan och inte i byrålådan. Jag fick den där känslan av att vara vän med naturen, att ta in det gröna, det vackra och inte bara vara i sitt hus, i sin bil eller på väg däremellan. Våren spirar i knopp och själ.

Resten av dagen har jag tillbringat i en salong utan fönster och lyssnat på inspirerande talare i ämnet reklam. Intressant så jag svämmar över med massa nya kontakter. Kul!

Bild: oredigerad mobilbild.

Kommentarer

  1. Ja visst är solen underbar och man blir så lycklig:)) Ha det bäst! Åse

    SvaraRadera
  2. Jag missade ju våren helt idag: inne.
    Desamma!

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Lämna gärna en kommentar, det blir jag glad för! ♥

Populära inlägg