Fortsätt till huvudinnehåll

Utvalda

Odla brysselkål i pallkrage

De tog sin lilla tid på sig att börja utvecklas: de små huvudena på stammen. Det var inte förrän under hösten som jag kunde skönja dem. Nu är de så små och så få att jag knappt näns plocka dem! Jag har odlat dem i pallkrage och i kåltält hela sommaren. Det går hur bra som helst att vattna genom kåltältet, som egentligen är gardinen Lill från Ikea . De förlorar tydligen snabbt sina vitaminer när de skördas. Så tänk på det nästa gång du köper en påse av dessa smaragder i butiken! Det ska jag göra.  Mina brysselkålsfrön är köpta hos Impecta . Borde be min arbetsgivare att direkt föra över lite pengar till dem varje månad: så slipper de mellanlanda på mitt konto...  

Nillas fotoutmaning - måndag

Cykel


Nilla kör en trevlig temavecka igen med tema "Natural Street Art". Och jag gillar den här bilden, jag stod och diskade och såg trehjulingen ute på gräset upp-och-ned i vinglaset (ja, den är återanvänd). Oväntat och trevligt när man står och diskar nåt så trist som vinglas! Jag har gjort fler disk-iakttagelser, se här.

Kommentarer

  1. Jag gillar alla tre av dina diska och laga mat-mönsterbilder! Kul, lite typisk också kanske; hitta något roligt i det tråkiga :-)

    SvaraRadera
  2. Coolt och lite surrealistiskt. Helt i min smak:-)

    SvaraRadera
  3. Jättehäftigt, vilken iakttagelse.

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Lämna gärna en kommentar, det blir jag glad för! ♥

Populära inlägg