Fortsätt till huvudinnehåll

Utvalda

Odla brysselkål i pallkrage

De tog sin lilla tid på sig att börja utvecklas: de små huvudena på stammen. Det var inte förrän under hösten som jag kunde skönja dem. Nu är de så små och så få att jag knappt näns plocka dem! Jag har odlat dem i pallkrage och i kåltält hela sommaren. Det går hur bra som helst att vattna genom kåltältet, som egentligen är gardinen Lill från Ikea . De förlorar tydligen snabbt sina vitaminer när de skördas. Så tänk på det nästa gång du köper en påse av dessa smaragder i butiken! Det ska jag göra.  Mina brysselkålsfrön är köpta hos Impecta . Borde be min arbetsgivare att direkt föra över lite pengar till dem varje månad: så slipper de mellanlanda på mitt konto...  

Hem- och Villamässan i Malmö

Pannkakor på hem- och- villamässan i Malmö

Det snickrades och målades och radioskrålades i tisdags i mässhallarna i Västa Hamnen i Malmö när jag var där med min leverans. Och igår började Hem- och Villamässan i Malmö. Har du tänkt åka dit och titta, så gå en sväng in om inspirationsmontern i hall A som heter Köksliv. Där har Synnöve Mork byggt upp en inspirerande monter som heter Köksliv. Och där hittar du också två ex av mitt pannkaksrecept i 50x70-formatet på väggen!

Vi var där för ett par år sedan med syskonvagn... vilket jag inte rekommenderar, men annars gör jag om man behöver tips till sitt hus och sin än så länga snötäckta trädgård.

Vad har du för helgplaner? Jag tänkte klämma in ett Me & I-partybesök också.
Trevlig helg på dej!

Kommentarer

 1. Så skoj! Kan tänka mig att det är mäktigt att se sina egna alster på det sättet. Kul! Trevlig helg!

  SvaraRadera
 2. Ingen aaaning faktiskt men ska försöka kränga iväg barnens gamla bilbarnstolar i alla fall.

  Va kul att ha med sina tavlor, kommer bli succé vettu.

  SvaraRadera
 3. Weronice: Ja, det är en liten egoboost! OCh så inser man att alla kreatörer är vanliga människor de med.

  Hemmabloggaren: Vi får väl se om de dyker upp på nån bild nånstans. Hoppas du fick barnstolarna sålda, brukar inte vara svårt.

  SvaraRadera

Skicka en kommentar

Lämna gärna en kommentar, det blir jag glad för! ♥

Populära inlägg