Fortsätt till huvudinnehåll

Utvalda

Odla brysselkål i pallkrage

De tog sin lilla tid på sig att börja utvecklas: de små huvudena på stammen. Det var inte förrän under hösten som jag kunde skönja dem. Nu är de så små och så få att jag knappt näns plocka dem! Jag har odlat dem i pallkrage och i kåltält hela sommaren. Det går hur bra som helst att vattna genom kåltältet, som egentligen är gardinen Lill från Ikea . De förlorar tydligen snabbt sina vitaminer när de skördas. Så tänk på det nästa gång du köper en påse av dessa smaragder i butiken! Det ska jag göra.  Mina brysselkålsfrön är köpta hos Impecta . Borde be min arbetsgivare att direkt föra över lite pengar till dem varje månad: så slipper de mellanlanda på mitt konto...  

Här har ni...

mej.

Moderskeppet-intervju

Det var det jag menade i fredagens inlägg. Lite pirrigt att få det publicerat, men väldigt kul! Den andra saken som jag nämde i fredags nämns i texten hos Moderskeppet: om min webbshop som är klar inom kort. Vill du ta förhandstitt på den och "beta-testa" den mot feedback? Skicka mig ett mail.

Kommentarer

 1. Jättekul att du fick vara med där, jag läser ofta deras sida och får en massa tips!

  Grattis!

  SvaraRadera
 2. Vad paff jag blev när jag såg dig där, på moderskeppets fb-grupp:)
  KUL!!
  Grattis!!

  SvaraRadera
 3. Vad skoj! Jag läser Moderskeppet högst oregelbundet. Kanske skall bättra mig där. Men här har jag ju koll och här är du ju nu :) Jag ser även fram emot webshop!

  SvaraRadera
 4. :) Det var lite pirrigt i söndags: de som läser de kan ju förmodligen sitt Photoshop!

  SvaraRadera

Skicka en kommentar

Lämna gärna en kommentar, det blir jag glad för! ♥

Populära inlägg