Fortsätt till huvudinnehåll

Utvalda

Odla brysselkål i pallkrage

De tog sin lilla tid på sig att börja utvecklas: de små huvudena på stammen. Det var inte förrän under hösten som jag kunde skönja dem. Nu är de så små och så få att jag knappt näns plocka dem! Jag har odlat dem i pallkrage och i kåltält hela sommaren. Det går hur bra som helst att vattna genom kåltältet, som egentligen är gardinen Lill från Ikea . De förlorar tydligen snabbt sina vitaminer när de skördas. Så tänk på det nästa gång du köper en påse av dessa smaragder i butiken! Det ska jag göra.  Mina brysselkålsfrön är köpta hos Impecta . Borde be min arbetsgivare att direkt föra över lite pengar till dem varje månad: så slipper de mellanlanda på mitt konto...  

Visste du att...

Darth Vader är närsynt

Utklädning imorgon på dagis. Och det hade jag (och mannen) glömt. Därför cyklade jag Malmö runt på lunchen och letade Darth Vader-dress. "Tack mamma, du är den bästa". Det var det värt. Även om kärleken var köpt.

Kommentarer

  1. Den har vi oxå. Den där masken är ju lätt klaustrofobiskt tycker jag. Den var så poppis så att äldste sonen ville vara Darth Vader ist för tomtegubbe i lussetåget.

    kram kram

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Lämna gärna en kommentar, det blir jag glad för! ♥

Populära inlägg