Fortsätt till huvudinnehåll

Utvalda

Odla brysselkål i pallkrage

De tog sin lilla tid på sig att börja utvecklas: de små huvudena på stammen. Det var inte förrän under hösten som jag kunde skönja dem. Nu är de så små och så få att jag knappt näns plocka dem! Jag har odlat dem i pallkrage och i kåltält hela sommaren. Det går hur bra som helst att vattna genom kåltältet, som egentligen är gardinen Lill från Ikea . De förlorar tydligen snabbt sina vitaminer när de skördas. Så tänk på det nästa gång du köper en påse av dessa smaragder i butiken! Det ska jag göra.  Mina brysselkålsfrön är köpta hos Impecta . Borde be min arbetsgivare att direkt föra över lite pengar till dem varje månad: så slipper de mellanlanda på mitt konto...  

Konst

Art

Konst och bilder är en del av min vardag. Jag ser mönster, skönhet, fulhet, linjer, färger, former, Kodak-moments var som helst och ofta där jag inte förväntar mig det. Där fick jag idéen till detta tryck: "The Art of Life": resor, musik, mat, datorer, shopping, miljömedvetenhet, inredning och kärlek och naturligtvis också konst.

Japp. Jag erkänner att jag inte tog med "fart", det skulle det åtminstone vara en del av min vardagen med barnen och deras humor, och ibland även min, jag medger att jag skrattar åt sånt ibland. Och även Darth, som i Vader.

Och jag ska erkänna en sak till. Att "konst" var något av det tråkigaste jag visste när jag var liten. Eller så var det ordet i sig som då innebar trista tavlor, måste-museum-utflykt med skolan och lite snobberi jag inte förstod mig på. Vad skönt att man kan ändra sig!

In da shop here.

Kommentarer

 1. gillART´:) Sådana där bokstavslekar höll jag på med ett tag. Det blir snyggt grafiskt och din variant är riktigt lyckad!

  SvaraRadera
 2. Det vART ju kul att du gillade den. *skrattar så jag gråter...*
  :)

  SvaraRadera
 3. Åh vad fin! Jag gillar den skarpt. Vilken kreativitet du har. Bara sprutar ut saker, jag är imponerad.

  SvaraRadera

Skicka en kommentar

Lämna gärna en kommentar, det blir jag glad för! ♥

Populära inlägg