Fortsätt till huvudinnehåll

Utvalda

Odla brysselkål i pallkrage

De tog sin lilla tid på sig att börja utvecklas: de små huvudena på stammen. Det var inte förrän under hösten som jag kunde skönja dem. Nu är de så små och så få att jag knappt näns plocka dem! Jag har odlat dem i pallkrage och i kåltält hela sommaren. Det går hur bra som helst att vattna genom kåltältet, som egentligen är gardinen Lill från Ikea . De förlorar tydligen snabbt sina vitaminer när de skördas. Så tänk på det nästa gång du köper en påse av dessa smaragder i butiken! Det ska jag göra.  Mina brysselkålsfrön är köpta hos Impecta . Borde be min arbetsgivare att direkt föra över lite pengar till dem varje månad: så slipper de mellanlanda på mitt konto...  

ArtHeart

ArtHeart

Ett hjärta till Alla Hjärtans Dag. Eller bara lite digistänk. Nya penslar är alltid bra att ha.

När jag hittar en låt som går rakt in i hjärtat, kan jag lyssna på den tjugo gånger i sträck utan att tröttna. "Road Salt" har Svt sopat bort överallt. Såg den (bara den) dock på reprisen igårkväll eller iförrgårkväll - för där går väl gränsen av melodifestivalande? Nu lyssnar jag på den här, när det inte är dessa (högt).

Förra helgen såg vi Star Trek. Jag gillar verkligen sådana filmer, hur overkliga de än är, så gillar jag dem. Har du sett Star Trek? Då vet du kanske hur jag tänker när jag säger att vårt samhälle håller på att bli som borgerna med ett gemensamt medvetande: internet.

En annan reflektion jag gjorde i helgen var när jag läste på en blogg "... och vi har haft SOL i helgen..." (Karin, det var din kommentar). Jag tänkte vad står SOL för? Jag kom inte på en endaste förkortning. Sen slog det mig att SOL betydde just sol, ni vet, den där som inte visat sig på rätt länge.

Kommentarer

 1. Sicka coola penslar! Jag är precis likadan -sammma låt om och om igen. Just nu är det lättvikts-eurodisco :)

  SvaraRadera
 2. Själv har jag fastnat för Bob Hund-liknande Babian. Vill höra om och om igen... :-)

  Vråldiggar hjärtat!

  SvaraRadera
 3. Ha, roligt, det där med SOL. Ska genast lyssna på Snow Patrol, du har ju erkänt god musiksmak! ;-)

  SvaraRadera

Skicka en kommentar

Lämna gärna en kommentar, det blir jag glad för! ♥

Populära inlägg