Fortsätt till huvudinnehåll

Utvalda

Odla brysselkål i pallkrage

De tog sin lilla tid på sig att börja utvecklas: de små huvudena på stammen. Det var inte förrän under hösten som jag kunde skönja dem. Nu är de så små och så få att jag knappt näns plocka dem! Jag har odlat dem i pallkrage och i kåltält hela sommaren. Det går hur bra som helst att vattna genom kåltältet, som egentligen är gardinen Lill från Ikea . De förlorar tydligen snabbt sina vitaminer när de skördas. Så tänk på det nästa gång du köper en påse av dessa smaragder i butiken! Det ska jag göra.  Mina brysselkålsfrön är köpta hos Impecta . Borde be min arbetsgivare att direkt föra över lite pengar till dem varje månad: så slipper de mellanlanda på mitt konto...  

The Art of Life 2.0

The Art of Life 2.0

Jag har busat till "The Art of Life" lite med klotter. Tyckte det blev mindre prydligt och lite mer instruktionslöst, lite mer som en anteckning på vilken papperslapp som helst. Men som man inte vill tappa bort.

Click on it för att se den större.

Kommentarer

 1. Vilken snygg! Den hade jag gärna haft på en vägg här hemma. Tittade på den andra varianten, men jag gillade den här bättre! :)

  SvaraRadera
 2. Jag gillade också denna bättre! Snygg!

  SvaraRadera
 3. Jättefint! nu blev den ännu bättre. Gillade den innan men gillar den ännu mer nu :-)

  SvaraRadera
 4. Sofia: Tack! Jag kan inte bestämma mig vilken jag gillar bäst!

  Victoria: Tack!

  Maria: Tack! Har just ätit lunch med våra fd kolleger, i Malmö!

  SvaraRadera

Skicka en kommentar

Lämna gärna en kommentar, det blir jag glad för! ♥

Populära inlägg