Fortsätt till huvudinnehåll

Utvalda

Odla brysselkål i pallkrage

De tog sin lilla tid på sig att börja utvecklas: de små huvudena på stammen. Det var inte förrän under hösten som jag kunde skönja dem. Nu är de så små och så få att jag knappt näns plocka dem! Jag har odlat dem i pallkrage och i kåltält hela sommaren. Det går hur bra som helst att vattna genom kåltältet, som egentligen är gardinen Lill från Ikea . De förlorar tydligen snabbt sina vitaminer när de skördas. Så tänk på det nästa gång du köper en påse av dessa smaragder i butiken! Det ska jag göra.  Mina brysselkålsfrön är köpta hos Impecta . Borde be min arbetsgivare att direkt föra över lite pengar till dem varje månad: så slipper de mellanlanda på mitt konto...  

Snön hänger i luften

Snö hänger i luften

I morse var det så där mörkgrått vid horisonten och ljusare moln ovanför. Precis som om de stora snömolnen kommer krypande över horisonten, precis där jorden böjer sig (den böjer sig hela tiden, ja, jo, visste det) och tornar upp sig till världens snöstorm. Men inget har hänt än. Ingen snö. Mer än den gamla från i onsdags.

Trevlig helg!

Kommentarer

 1. Visst hänger den där och dallrar. Undra när den ska ramla ner? :-)

  Jag var på Medstop i Lund. Tror att glad-smittan har spridit sig på många apotek. En ganska bra smitta för en gångs skull.

  Trevlig helg på dig!

  SvaraRadera
 2. Nu har den fallit och mer lär komma. Härligt!
  Kul att träffas, blev lite överrumplad bara, stressad som vanligt...
  Pollak har satt full snurr i huvudet på mig. Försöker vända mina tankar hela tiden:)))
  Vi hamna på Mill. det ÄR trevligare där...
  Ha en skön fredaskväll! Åse

  SvaraRadera
 3. Men snacka om att den föll ned! Men en kul helg har det varit.

  SvaraRadera

Skicka en kommentar

Lämna gärna en kommentar, det blir jag glad för! ♥

Populära inlägg